Wednesday, June 06, 2012

Sarayli cowl

Upplagd av Yarn-Madness kl. 14:33
Sarayli cowl

Pattern: Paluk Snood
Yarn: Rozetti Sarayli (1.5 skeins)
Needles: 6 mm

Finished a really old UFO a couple of weeks ago - this cowl that I started some time in October last year.

Hah! I just checked how old my oldest UFO actually was, and it turned out that I started it in December 2010! Perhaps time to do something about it, eh? :)
Do you have many unfinished projects around?

I can happily tell you that I went and collected my wedding dressyesterday, one day ahead of schedule. I'm so relieved that I don't have to worry about it being finished on time!

***

Avslutade ett riktigt gammalt ufo för ett par veckor sedan - denna halsvärmare (heter det så?) som jag startade någon gång i oktober förra året.

Hah! Kollade just hur gammalt mitt äldsta ufo egentligen var, och det visade sig att jag startade det i december 2010. Kanske dags att göra någonting åt det? :)
Har ni många ofärdigheter som ligger och väntar?

Jag kan glatt tala om att jag vara och hämtade min brudklänning igår, en dag innan det var tänkte. Så otroligt skönt att slippa oroa sig för att den ska vara klar i tid!

5 kommentarer:

Saras pyssel said...

December 2010? Det var väl inget!? Jag har UFOn som ligger sedan millenieskiftet... ;-)

Annika GW said...

Just nu har jag faktiskt inga Ufon. Känns riktigt skönt. Blir något liggandes alldeles före länge glömmer jag var jag var och hur jag gjorde och då är det så svårt och tråkigt att fortsätta på nytt. Så nu tar jag en sak i taget. Svårt ibland för det är så mycket fint man vill göra! / Annika

Emilia said...

Skönt att bli färdig med ett ufo - och snygg blev den med! Jag fortsätter nog på min linje med många projekt i rullning samtidigt = många ufon ;)

WildflowerWool said...

Love the finished cowl. I have a few unfinished projects and some of them have been around longer tht 2010! They probably should just be ripped out. You must be so excited for the wedding. Enjoy!!

Fan sels said...

I've missed something, I think, didn't know you went to marry, what fun.
I wish you a fantastic day with anyone who may be and of course all the luck in the world together with your husband.
You guys look so nice!
Greetings Truus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Yarn Madness Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review