Thursday, January 31, 2013

New pattern: Vandrare (Nytt mönster!)

Upplagd av Yarn-Madness kl. 23:13
Vandrare

Vandrare

Vandrare

Vandrare

Vandrare

Vandrare (Swedish for traveler) is one of two new baby designs that I've been working on lately! This is a 2nd attempt (poor yarn, it's been frogged and frogged again!), and I was going to scrap the idea all together when it didn't work out - then suddenly this came to life! What do you think? ^.^
I love playing around with different textures and shapes, so I'm pretty happy with it. I perhaps wish I'd made it in a stronger color, but I had this skein of Madeline Tosh Merino that is quite lovely! The color is called Chambray, by the way.
After a thorough testing, the pattern is now available in sizes 3m to 10 years, for only 3 USD!

***

Vandrare
Ravelry page



Size 3m to 10 years
Worsted or light aran weight yarn
Gauge: 4.5 sts per inch

***

Vandrare är en av två nya baby-designs som jag har stickat på det senaste! Detta är ett andra försök (stackars garn som blivit upprepat så många gånger!), och jag höll på att skrota hela idén när det inte fungerade - men plötsligt blev den här skapelsen till! Vad tycker ni? ^.^
Jag gillar att leka med olika strukturer och former, så jag är ganska nöjd. Kanske önskar jag att jag hade gjort den i en starkare färg, men jag hade denna härva av Madeline Tosh Merino som var riktigt härlig! Färgen kallas Chambray, för övrigt.
Efter en ordentlig testomgång är mönstret nu tillgängligt på engelska i storlek 3m till 10 år, för endast 20 kr!
(Jag vet att jag varit dålig på att översätta mina mönster till svenska, men tiden räcker inte riktigt till. Om det är något speciellt mönster du är intresserad av, tveka inte att fråga!)

3 kommentarer:

Unknown said...

this is a great make love the colour to ;0)

Emilia said...

Jag gillar den!

Catarina said...

Jag tycker att den är jätte fin!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Yarn Madness Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review